Nosztalgia percek II.

Lassan itt a tavasz, dagad a… kenyér a sütőben, és a közeledő melegedés mindenkinek feldobja a kedvét egy kicsikét. Ilyenkor kicsit incselkedőbbek a deákok, csakúgy, ahogy az általános iskolában mi is több rossz fát tettünk a tűzre. Ebben a fejezetben az ügyeletről, illetve az ahhoz kapcsolódó csínytevésekről fogok beszélni.

Ekkortájt már kaptunk ügyeletesi feladatokat, ami abból állt, hogy két illetőnek kellett a teljes szünetét a folyosón töltenie, megakadályozni, hogy futkározzanak a gyerekek. Nem volt egy hálás meló, nem komáltuk, ez meg is maradt bennem, hogy nem szeretem melóval elbaszni a szüneteim, de hát a kötelesség az kötelesség. Ahogy minden szakmában, előbb utóbb itt is meg lehetett találni a szórakozást magunknak. Szép napon Péterrel álltunk őrséget, és azzal szórakoztunk, hogy amikor egy alsós végigsprintelt a folyosón, elgáncsoltuk, aki hatalmasat vágódott és csúszott. Ámbár ez rettentő nagy geciség, és nem szép dolog, máig elmorzsolok egy-két örömkönnyet amikor visszagondolok arra, hogy mennyire nevettünk szerencsétleneken. Ez a fun eltartott egy ideig, míg nem az egyik kölyök olyat esett, hogy sírni kezdett, ott egy kicsit túllőttünk a célon. Hazafutott.

Na aztán nem sokkal később megérkezett az apja. :D Én elővettem bérgyilkosi adottságaim, és valahogy beleálcáztam magam a vakolatba, és annak ellenére, hogy az adott delikvenst történetesen én gáncsoltam ki, Péter barátom kapott egy akkora parasztlengőst, ami egy hétre törölte az emlékeit szerintem. Én csak forgattam a szemeim, mint aki ott sincs, és diszkréten oldalaztam ki az esélytelen szituáció elől. Utána már nem igazán erőltettük ezt a fajta úri szórakozást.

Szabályaink közé az is tartozott, hogy a bizonyos tízórai szünetben senki nem tartózkodhatott a folyosón. A következő történetnél még kicsit kisebbek voltunk. Volt egy hetedikes leányzó, akinek a nevére sajnos már nem emlékszek, de minden nap az ő vérét szívtuk. Azt tudom, hogy CS.CS-nek gúnyoltuk, ami valami… cseléd csicskát jelentett. Nem tudom már felidézni pontosan. A nevét onnan kapta, hogy  nem voltunk hajlandóak elhagyni szünetekben a folyosót, a korabeli hím soviniszta értékeinkkel nem volt összeegyeztethető CS.CS felszólítása. Nem kellett őt félteni, feltalálta magát, és szó szerint kitolt minket a folyosóról, úgy hogy karba tett kézzel, egymással beszélgetve, állva csúszva mi ezt hagytuk neki. Efféle kiszolgálás után kapta a gúnynevét, amivel húztuk az agyát szünetekben, ő meg végigkergetett minket a fél iskolán, jól megtépve a hajunkat.

Ehhez kapcsolódik igazából az első lányvetkőztető élményem, mikor megtudtuk, hogy az ő osztályuknak tesi órájuk lesz, és elmentünk a női öltözőhöz. Vagy Feri vagy Viktor pajtásom egy jól irányzott rúgással berúgta a lányöltöző ajtaját, és afféle rekedtes kalózos hangon beordította, hogy “CS.CS, a jóóóóóúúú kurva anyád!” Több se kellett szegény csajnak, habzó szájjal kirontott, hogy ő most vért akar. Mindenki minden irányban a röhögéstől fulladozva elrohant, én a kislépcsőt választottam, balszerencsére én kaptam az agrót, vagyis utánam futott a csaj. Meglökött vagy nem is tudom mi történt, de elestem, én meg ösztönösen belekapaszkodtam a rövidnadrágjába, aminek köszönhetően lehúztam neki térdig, olyannyira jól, hogy még a bugyi is egy picit utána eredt, szabadjára engedve a teliholdat. Szerencsére nem volt mögötte vérfarkas, különben átváltozott volna.

Későbbiekben, egy évvel később amikor már picit “érni… xD” kezdtünk, már jóban voltunk a csajjal, szóval nem öri hariban váltunk el egymástól. Legközelebb mesélek Cicababáról, CS.CS osztálytársáról, hogy hogyan szopattuk meg. Kicsit meredekebb olvasmány lesz, de megér egy 3 percet. :D

About Konoyaro

Chanter a Deyla szerveren, Elyos oldalon. 6.2-ben kezdtem újra az Aiont, előtte 2.0 - 3.9-ig voltam aktív. Érdeklődésem főleg solo PvP irányú. Többnyire nemzetközi hardcore klánokban szeretek játszani.

Posted on 2015-02-05, in Random and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: